Клуб Разбирко
Детски образователен център РАЗБИРКО
Jump Math -  математика за всички

   От месец октомври 2017 г. Студио Палас стартира нови групи за деца със занимания по математика. За информация и подробности се свържете с нас на електронната ни поща razbirko@gmail.com или на телефонен номер 088 8 39 66 66. Ръководител на групата e  Светослава Янева-  сертифициран JUMP Math детски и начален учител.

   Числеността на  групите е до 10 деца на възраст 5-7 години. Заниманията с децата полагат стабилни основи по математика. Занимателният процес включва  много игри, развиване на логическо и критично мислене, самодисциплина и висока самооценка във всяко дете.   

   Представяме Ви иновативно обучение по математика за деца в предучилищна възраст по международната система JUMP Math. Системата е много подходяща за плахи и несигурни деца.

   Създадена в Канада от Джон Майтън, система JUMP Math  е адаптирана към българските образователни стандарти, а  задължителната подготовка е съчетана със сериозно надграждане на знанията и уменията в областта на математиката. Подробности за системата можете да намерите тук. Посетете и нашата страницата във FaceBook.

   Заниманията с децата  се провеждат всяка събота и неделя във Военноморски клуб Варна  -  6- ти етаж, по 2 учебни часа от по 30 минути и включват материали от алгебра, геометрия, статисктика и измервания.


   За да се постигнат добри педагогически резултати са необходими редовни посещения на заниманията.

   Предлагаме ви уникален начин детето да навлезе в света на математиката без притеснения и пропуски.

Екипът на РАЗБИРКО
Клуб Разбирко
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg